• fu'a i totonu

24v Hydraulic Power Pack Fa'amanuiaga

24v Hydraulic Power Pack Fa'amanuiaga

I le taimi o le faʻaogaina o masini fale gaosi oloa, e tele le malosi e faʻaaogaina i aso uma, ma o lenei vaega o tupe faʻaalu e faʻatatau mo se vaega tele o tau faʻagaioiga.Aemaise lava ile tulaga ole fa'aogaina ole eletise malosi, ole tau ole eletise e masani ona fa'atatau mo se vaega tele.I lalo o ia tulaga, o le faʻaaogaina o iunite eletise eletise e mafai ona fesoasoani ia i matou e faʻaitiitia ai le mamafa o galuega.

Pe a faatusatusa, o le faaaogaina oVaega Malosi Faapalapala Laitie tele ona lelei.
1. E mafai ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o meafaigaluega ma faʻaleleia le gafatia o le faʻaogaina o meafaigaluega i se tulaga fou.E tusa ai ma tulaga faʻaoga eseese, i le faʻatinoga, e mafai ona fesoasoani i tagata faʻaoga e faʻasaoina le tele o le mana.

2. Aʻo faʻaitiitia le faʻaaogaina o le eletise, e mafai foi ona faʻaititia saʻo le carbon dioxide emissions ma iloa lelei le faiga faʻaola le malosi o le atinaʻe.

3. Talu ai ona o le faʻaaogaina o meafaigaluega e faʻaitiitia, o le vevela o le vai hydraulic e mafai ona faʻaitiitia lelei, ma o le faʻafitauli o le vevela o le a le tupu.

4. Le faʻaogaina o le MiniVaega Malosi Faasuavaifa'aitiitia le avanoa o le toilalo ma le tausiga.

5. I le taimi o le faʻaogaina o le Hydraulic Power Unit, o le pisapisao o le faʻaogaina o meafaigaluega e mafai ona faʻaitiitia i se tulaga patino, ma e mafai ona faʻasaoina le avanoa.


Taimi meli: Sep-21-2022